Teknologipartnere

Det kan ha stor betydning for deg som kunde at vi har partnerstatus og sertifiseringer hos de mest anerkjente IT-produsentene i verden.

Det muliggjør skreddersøm eller mer standardiserte oppsett av aller beste kvalitet. Uansett vil din bedrifts unike behov og rammebetingelser være førende for valg av løsning og leverandører.

Vil du vite mer om hvordan Dulram kan bidra til at din bedrift vil kunne arbeide smartere og sikrere uavhengig av tid og sted, plattform eller enhet? Da er du velkommen til å ta kontakt med vår salgssjef Andreas Hesjedal.

 

Cisco Systems

Cisco Systems er en ledende leverandør innen nettverk, sikkerhet og datasenter. Dulram er Premier Partner hos Cisco.

Trend Micro

Trend Micro er en global markedsleder innen internettsikkerhet og skysikkerhet med fokus på datasikkerhet, virtualisering og endpoint-security.

Check Point

Check Point har i årevis vært, og er fortsatt markedslederen innen firewall teknologi.

Citrix

Citrix er markedsledende med sine teknologier i mange av vertikalene og horisontalene i et datasenter, være seg bedriftens eget datasenter, skyen eller hybride løsninger.

Hewlett Packard

Dulram er EG Business Partner og leverer hele produktspekter til HPE. Våre konsulenter er sertifisert innenfor produktområdene server, lagring, nettverk og klient.

Microsoft

Verdens største leverandør av operativsystem og kontorstøtteverktøy.

Nutanix

Nutanix er produsent av hyperkonvergert infrastruktur.

VMware

VMware har i løpet av de siste to tiårene vært pioneren og referansen innenfor virtualisering. Teknologien er å regne som bransjestandard innen konsolidering av servermiljøer. Konkurrentene halser etter, men VMware ligger fortsatt et godt hestehode foran.

Buypass

Buypass er en ledende leverandør av brukervennlige og sikre løsninger for elektronisk identifikasjon, elektronisk signatur og betaling.

SecurEnvoy

SecurEnvoy er ledende på 2-faktor autentisering, og Dulram er sertifisert på det høysete nivå: Elite Partner.

Veeam

Veeam er ledende i markedet for backup av virtuelle miljøer. Med en rekke Awards for produktene sine, har de tatt brukervennlighet og funksjonalitet til nye høyder.